Lányok? Milyen érzés a menstruáció? Mit éreztek olyankór? Nagyon fájdalmas?
Nekem kb az elso ket nap faj (van mikor bozalmasan, fel se tok kelni reggel, van mikor kibirhato), utana mar alig erzem.
Amugy az is emberfuggo, h ki mennyire idegbajos. En inkabb nyugodtabb vagyok, faradekonyabb, szeretek csak ulni vagy fekudni. De ha nagy nehezen kihoznak a sodrombol, akkor aztan robbanok. :)
19/l
A fogamzásgátló szedésének elkezdéséig így ment: kb. egy héttel előtte ingerült lettem, olykor búskomor. 1-2 nappal előtte ha megakadt a fésű a hajamban, ki bírtam volna tépni, gyűlöltem, ha valaki hozzámért.
Az első napon hányinger, izzadás és hidegrázás (egyszerre!),hasmenés, derékfájás, combzsibbadás, erős hasfájás, erős vérzés, néha olyan éles fájdalom volt a végbelemben, mintha kést döftek volna belém, nem bírtam kiegyenesedni. Volt, hogy négykézláb másztam a földön és injekció lett a vége. Erős vérzés kísérte, sokáig.
20:37
Nem én fiú vagyok,csak a barátnőm sokszor ingerült mensi alatt,és kiváncsi voltam hogy a lányok többsége ilyen-e
20:32 -höz de bunkó vagy. ha fáj a kérdés ne válaszolj, egyszerűen lapozzzzzzz!
igenis vannak olyan kérdések amik lehet hogy neked Mr. Tökéletes már nem kérdés, de másnak fontos. gondolom itt a kérdező még első menstruációja előtt van, természetes, hogy érdeklődik. és jól is teszi. kérdezni mindig hasznos. te meg tartsd meg magadnak a haszontalan válaszaidat.
szóval kedves kérdező: nekem sokáig nagyon fájt, de aztán az évek múlásával elmúlt. érdemes a mensi előtti napokon már tornázni, kocogni. sokszor amúgy fájdalom ellen gyógyszer helyett melegpárnával oldottam a görcsöket, nekem ez nagyon bevált. igyekeztem inkább természetes gyógymódokhoz nyúlni, mint egyből gyógyszerhez. vannak kitűnő teák is erre. amúgy nagyon jó érzés nekem menstruálni, úgy értem szellemileg, lelkileg.
előző vagyok, és most látom, hogy fiú vagy:) csak annyira leakadtam a bunkó kérdezőnél, hogy egyből válaszoltam. :)
szóval ezeket amiket írtam add át a barátnődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!