Az utolso egyuttlet utan 24 nappal mar csinalhatok tesztet? Esetleg mar eszlelhetoek lehetnek a terhesseg tunetei?
Figyelt kérdés
koszonom a segitseget2014. jan. 22. 19:29
1/8 anonim válasza:
A tesztet nem az együttléthez kell igazítani, hanem a ciklusodhoz. Általában a következő menstruáció számított első napján már kimutatja.
2/8 anonim válasza:
A tesztek álatlábvan 10-12 napos terhességet tudnak biztonsággal kimutatni.
3/8 A kérdező kommentje:
megcsinaltam a tesztet.2 intimed nevu tesztet ami negativat mutatott.es 1 predictor nevut amire az van rairva hogy ot perc es mutatja az eredmenyt.az eloszor mutatott negativat halvanyan nagyon majd ugy fel ora mulva megneztem es egy szinte majdnem lathatatlan masodik csikot.ez menyire megbizhato ?
2014. jan. 23. 13:19
4/8 anonim válasza:
Pfff! A legmegbízhatóbb ebben az esetben a nőgyógyász :)
5/8 A kérdező kommentje:
olyasmit olvastam ,hogy a teszt akkor mutat jo eredmenyt pl.ha 5perc van ra irva akkor 5 perc utan ha fel ora mulva nezed meg mar mutathat rossz eredmenyt
2014. jan. 23. 18:31
6/8 anonim válasza:
1.-én volt meg a mensim,21.-én pozit teszteltem. Hamarabb is kimutathatja teszt attól függ mennyi hcg hormon van a vizeletben.Van akinek 6 hetes terhesen is alig látszik a 2. vonal.
7/8 anonim válasza:
Én a teszteket megnéztem mindig fél óra múlva is és sosem adott rossz eredményt,ha neg akkor neg volt később is,a pozi az pozi.
8/8 A kérdező kommentje:
de 5-10 perc utan volt negativ :) majd 45p.mulva nagyon halvany 2.csik :) alig lehetett latni ... es ezt irjak: Ha az előírt időn (5 perc) belül nem lett két csík, akkor negatívnak kell tekinteni. Akkor is, ha később megjelenik a 2. csík. Ezt le szokták írni a tájékoztatóban.EZT IRJAK ..szerintetek ?
2014. jan. 23. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!