Lehet ez hüvelygomba?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok...és annyira, de annyira viszket ott lent már több napja..xd lehet ez hüvelygomba? anyukám 300 km-re lakik szóval nem tudok tőle segítséget kérni..:( Mit csináljak?2014. jan. 21. 19:49
11/17 anonim válasza:
8-as vagyok. Most már komolyan a jó édes mindenségit annak, aki lepontozza a teljesen korrekt leírásomat a nőgyógyászati vizsgálatról. Legalább legyen már képe ideírni, hogy miért csinálta...
12/17 anonim válasza:
Kedves 83%-os Válaszoló! Van egy tippem ki pontozza le a válaszaid!
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Nálam, ment mindenkinek a zöld kéz, aranyosak vagytok :) Pénteken elmegyek nőgyógyászhoz, mert akkor fog elmúlni a menstruáció...
2014. jan. 22. 15:46
14/17 anonim válasza:
Mi lett az eredmény?Voltál orvosnál?Elnézést kérek,hogy megírtam hogy nem mentem orvoshoz,de beleéltem magamat az helyzetedbe,emlékszem az én első orvosi vizsgálatomra,19 évesen majd összepisiltem magamat a félelemtől,és csak a munkahelyre kellett orvosi vizsgálathoz a papír.Nem volt vizsgálat,csak aláírás,de le kellett vetkőznöm.Szörnyen éltem át. És nem pontozom alul senki válaszát én sem.
15/17 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek még nem voltam nőgyógyásznál, mert szakközépsulis vagyok és nagyon kevés időm van :(( de ma nem mentek buszok az út miatt, úgyhogy a mai napon elmegyek...délután megírom mit mondott :)
2014. jan. 31. 07:34
16/17 A kérdező kommentje:
Na ma voltam nőgyógyásznál...ugyan az a vizsgálat volt amit az egyik kedves válaszoló hosszadalmasan leírt..:) dee uuhh nagyon, d nagyon fájt..és nem tudtam ellazítani magam és egész nap az ujjazását érzem xdd am azt mondta nem vészes egy kis gyulladás, felírt ilyen hüvely tablettát amit esténként fel kell helyezni...de tényleg nem volt kellemes vizsgálat :((
2014. jan. 31. 17:03
17/17 anonim válasza:
Sajnos a gyulladás miatt tud fájni a vizsgálat :( És ha nem tudod ellazítani magad, az sem segít. Normális, egészséges hüvely mellett ez az ellazulás annyira nem kritikus (max kellemetlenné, kissé fájdalmassá teszi a vizsgálatot) de ha még gyulladásod is van mellé... Hát nem irigyellek. Nyugtasson meg, hogy a normál szűrés már nem lesz ilyen vészes, addigra egészséges leszel :) Gyógyulj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!