Késik a menstruációm? nem vagyok terhes, mert szűz vagyok és nem tudom h mért késhet:S
Figyelt kérdés
Szűz vok általában 5-6 nappal hamarabb megjön de most késik 5-6 napja (nem tom mi lehet segitsetek). Önkielégitést naon ritkán csinálok ,de az befolyásolhatja? Mit tegyek? Léci irjatok előre is köszönöm2009. dec. 3. 15:46
1/3 anonim válasza:
Mensi sokminden miadt késhet. Megfázás, idegeskedés, Hold állása (nem vicc), lelki állapot, és még egy jópár dolog ami nem jut eszembe.
De ha nagyon ideges vagy menj el dokihoz és annyi.
2/3 anonim válasza:
nem befolyásolhatja, azért nem jön meg mert még a hormonjaid nem stabilak, és igy még nem rendszeres.
Nyugi megfog jönni
3/3 A kérdező kommentje:
értem
köszönöm :)
2009. dec. 3. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!