Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nekem még nem jött meg a...

Nekem még nem jött meg a menstruációm és még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
de van ilyen masszírozó gépem amivel szoktam magam. Nem dugom fel magamnak még nem szakadhat át a szűzhártyám. Ez gátolhatja a menstruáció jövetelét ha ezt csinálom? és anyum elvisz engem nőgyógyászhoz h megultrahangozzon.15 éves vagyok és a nőgyógyász látja azt hogy én ezt csinálom?
2011. febr. 17. 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gátolhatja a menstruáció megjövetelét. Minek akar anyukád ultrahangra vinni, ezt mondd meg nekem!Ezt orvos tanácsolta?Vagy valamilyen panaszod van?16 év alatt, ah nem jön meg, nem kéne orvoshoz cipelnie.
2011. febr. 17. 18:26
 2/12 poiu ***** válasza:

Nem látja, egyébként amit csinálsz, az normális. Ragaszkodj ahhoz, hogy anyád ne legyen ott a vizsgálatnál. Mondd anyádnak, hogy előtte szégyenlős vagy, a doki előtt nyilván nem :-)

Nem vagy nagyon sovány?

2011. febr. 17. 18:28
 3/12 A kérdező kommentje:

azért akar elvinni mert azt mondta ha aggódom akkor a nőgyógyász megnyugtathat hogy nem baj

csak nem tudom ha elmegyek meg tudja e állapítani amit leírtam :S

2011. febr. 17. 18:28
 4/12 A kérdező kommentje:
de elég sovány vagyok 40 kiló az is lehet a baj?
2011. febr. 17. 18:29
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2011. febr. 17. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Miből tudná ugyan megállapítani? Tán rá van írva a csiklódra, hogy "géppel masszírozva"?
2011. febr. 17. 18:30
 7/12 anonim válasza:
Ha alacsonya koleszterin szinted az okozhatja h még nem jött meg.am meg 16 éves korig még nem jelent problémát,van akinek később jön meg van akinek korábban.mondd meg anyudnak h nem kell elcipelnie.
2011. febr. 17. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:

igen, gond, hogy nagyon sovány vagy, menj csak el az orvoshoz, ő is ezt fogja mondani

és nem fogja látni, hogy maszturbálsz a masszírozóval, de ha látná akkor sem hozná szóba ;)

2011. febr. 17. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Ne aggódj, az, hogy masszírozod a puncidat, nem befolyásolja a menstruációt, de a soványság befolyásolhatja. Bár attól függ milyen magassághoz vagy 40 kiló.
2011. febr. 17. 18:34
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat 158 cm vagyok és 40 kiló
2011. febr. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!