Sárga folyás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 napja vettem észre, hogy olyan sárgás folyásom van, nem büdös és nem is viszket, csak mégis érdekelne, hogy normális ez? Mármint, hogy sárgás? Érdemes lenne elmennem ennyivel a dokihoz?
17/L
2014. jan. 20. 16:36
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire sárgás.
Ha más tüneted is van, pl. viszkető csípő érzés, büdösség, stb. akkor fertőzés lenne. Ha csak kicsit sárgás és sűrüsége is változatlan, akkor semmi baj.
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap picit sűrűbb volt, de ma már azt sem tapasztaltam. Ha jelentkezik más is akkor csak elnézek majd a nődokihoz, bár nagyon nem szeretnék mivel még soha nem voltam, de ha muszáj lesz...:)
2014. jan. 20. 16:51
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg most nem fog kelleni, de előbb-utóbb muszáj lesz.
Javaslom, hogy női orvost keress elsőre, mert az kevésbé kínos talán.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Ha már a sűrűsége is normális,akkor felejtsd el.
Se büdös, se zöldes-sárgás, se csíp, viszket nagyon, így minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!