Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok, ti milyen betétet...

Csajok, ti milyen betétet használtok?

Figyelt kérdés

Nemrég jött meg, és nem tudom milyet érdemes venni.

Az always betétek ugye nem illatosítottak?

Átlagban milyen gyakran kell cserélni?

2014. jan. 18. 20:56
1 2 3
 11/23 Passiflora ***** válasza:
69%

Nekem a Carefree vált be leginkább, már csak az használom évek óta.

Az én tapasztalatom szerint ennek a legtermészetesebb, és a legjobb nedvszívó a felületete.

(Az Always, meg az összes többi - akár olcsóbb, akár drágább - márka, amivel pár évig még kísérleteztem, nekem sokkal kellemetlenebb tapintású, érzetű, irritálóan "nejlonos" felületű, kevésbé jól szellőző.)

2014. jan. 19. 00:56
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Illatosított betétet ne használj, mert növeli a hüvelygomba esélyét!
2014. jan. 19. 06:13
 13/23 A kérdező kommentje:
köszi! Ment a zöld mindenkinek.:)
2014. jan. 19. 08:28
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Naturellát használok nagyon jó olcsóbb mint az always kamilla illata van vannak tamponjai es betétei is sok féle pl. Legvastagabb kicsike betét vagy legvastagabb közepes hosszúságú, legvastagabb nagy betét , legvastagabb éjszakai betét. Van olyan hogy közepes vastagságú es ugyan úgy mint a vastagnál 4 féle méret van es van neki tisztaságija is! Ja és nem mondtam szárnyas de észrese venni persze a tisztasági nem szárnyas. Remélem segítettem! És melyik mellet döntöttèl?:) naturella vs always
2014. jan. 19. 09:32
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Én a BELLA-t ajánlom . Van szárnyas is meg nem is . A szárnyast használom, illatos és 4 könnycseppes , nekem nagyon jól bevált . Az always-t nem szeretem mert műanyagos a felülete és irritál. Maradok a BELLÁNÁL.

Remélem segítettem :)

2014. jan. 19. 09:33
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Igaza van az előttem válaszolónak az alwayzel kapcsolatban műanyag a teteje... anyum kipróbálta azt mondta neki sem vállt be én Naturellát használok de kipróbáltam a Jessa nevű betétet az is jó
2014. jan. 19. 11:51
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Én az Alwayst nem ajánlom, szerintem kényelmetlen.

Én a rózsaszín csomagos Libresse-t szoktam használni, vagy Naturellát.

Te ezt úgyis ki fogod tapasztalni.

2014. jan. 19. 14:02
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, mint már írtam az always vált be.

De az, hogy kinek melyik a legjobb, a legkényelmesebb mindenkinél változó.

Én azt javaslom, hogy havonta mindig másik fajtát vegyél( lehetőleg a legkisebb kiszerelést, ha esetleg nagyon rossz lenne), míg meg nem találod azt, amelyik a legmegfelelőbb.

Vagy azt is csinálhatod, hogy megkérdezed anyukádat, barátnőidet, nővéredet, nagynénidet stb., hogy ők milyet használnak és, hogy tudnak-e egy darabot adni neked, hogy kipróbálhasd. Remélem segítettem.:)) 13,5L

Ui: AZ ALWAYS-BÓL GYÁRTANAK OLYAT, AMELYIK ILLATOSÍTOTT ÉS OLYAT IS AMI NEM!!!

2014. jan. 19. 14:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg pont az always jött be és abból is csak a normális, nem a sensitive ami ilyen puha, hanem az amit itt mindenki fikázott, hogy olyan mű... hát nekem ez az egyetlen amit nem érzek úgymond (teljesen elfedi a nedvességet a felső réteg). Azoknak a puháknak a felületén (az ami olyan vattaszerű) én mindig érzem, hogy nedves és nekem az nagyon zavaró... (És nem csak, hogy érzésre, de tényleg nem is áztam még át soha, volt hogy teljesen tele volt, de nem tudtam még kicserélni, és akkor sem történt baleset.)

Szóval nekem egyértelműen always. Volt, hogy nem volt, és akkor mást vettem, de mindig az vot a vége, hogy amint tudtam vettem alwayst helyette. De ezek szerint ritka eset vagyok. :D

És valóban van belőle illatos is meg nem is. Én szeretem az illatosat, olyan kellemes szaga van, míg a másik néha büdi szerintem. :/

Na de látod, hogy változó, próbálgasd ki, és megtalálod a neked legjobban tetszőt. :)

2014. jan. 19. 19:37
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! Szerinrltem kipróbálom azokat, amiket a legtöbben ajánlottak. Várom a további válaszokat!
2014. jan. 20. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!