2/7 anonim válasza:
Az egész. A hasi görcsöktől a kényelmetlen betétig. Az átvérzés félelemről nem is beszélve.stb sok hátránya van.
3/7 anonim válasza:
mivel gondolom fiú vagy, vagy még kislány, megpróbálom kb számodra érthetően vázolni a helyzetet. tegyük fel, hogy fosol,de nem úgy mint egyébként. fáj a hasad egész nap mint az állat. nem egyszerre jön ki belőled mondjuk 2 óránként, hanem szépen, folyamatosan, mikor tüsszentesz vagy köhögsz felállsz vagy hasonlók, meg 6x annyi. félsz, hogy meglátni a nadrágodon a nyomát, hiába vigyázol ahogy tudsz. mindemellett a hormonok miatt egész nap ingerlékeny vagy.. ezt kb 5 napon át. ha elmarad,félsz, stb stb stb
4/7 anonim válasza:
Semmi. Inkább jó, mert megtisztul az ember.
5/7 anonim válasza:
Szerintem sincs benne semmi különösebb rossz, hacsak az nem, hogy nem mehetek olyankor uszodába, és nem gusztusos a szex. Nekem nem szokott fájni a hasam meg semmi bajom sincs tőle.
6/7 anonim válasza:
Legjobban az, hogy egész nap nézegeted a nadrágodat, hogy átáztál-e. És egész nap kellemetlen érzés, hogy pl. sétálsz az utcán,és érzed hogy ott lent valami mocorog.
7/7 anonim válasza:
Nálam nem mindig, de előfordul, hogy feszült is vagyok, hasi görcseim vannak és még sorolhatnám...
Van egy hülye találós kérdés erről...
Mi történik, ha a Föld 30x gyorsabban forogna a kelleténél a tengelye körül?
...
Míg a férfiak minden nap kapnának fizetést, addigra a nők elvéreznének. -.-" XD
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!