Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet? Gomba vagy...

Ez mi lehet? Gomba vagy felfázás vagy valami mas fertőzés?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor rövid szoknyába mentem bulizni, és pont a menstruációm végén jártam, bent felejtettem a tampont kb 24óráig, ezert gyanakszom felfázásra és gombára is, a tüneteim: semmi nem viszket, nem fáj a vesém es semmilyen szervem csak a hugycsövem (szerintem az az, nem a hasam fáj hanem lejebb, de nem a hüvelyem)pisiléskor nem fáj végig, csak az utolsó 5másodperc.Ha reggel pisilek az a legrosszabb, utana órákig fáj, delután nem vészes.Még egy tippem van hogy mitől lehet, folyamatosan behúzva tartom a hasam, megszokásbol mar itthon is, kb folyamatosan, kiveve ha alszom.hullahoppozok, bar nem hiszem hogy amiatt lenne.Dohányzom, olyankor még rosszabb, de lehet ezt mar csak beképzelem, kérem valaki segítsen, tudom hogy orvoshoz kéne mennem de addig is szeretnék tudni valamit.Fogamzásgátlót nem szedek, hetente egy alkalommal szeretkezem.

2014. jan. 18. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Doki.
2014. jan. 18. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Urológus, esetleg háziorvos.
2014. jan. 18. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Hólyaghurut vagy ilyesmi, tamponhoz nincs köze, ha hüvelyi panaszod nincs. Dokihoz menj.
2014. jan. 18. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!