Nőként urológiára?
3 éve folyamatosan hüvelygombám van. Voltam már sok dokinál (sztk, magánrendelések). Senki sem segített, csak helyileg kezelték a dolgot. Nos, amióta ez van elég sűrűn érzem magam felfázva. Nem kell hideg kőre üljek, néha csak egyszerűen rámtör az az égető fájdalom, és vizelési inger. Vér minden alkalommal van a vizeletemben.
Elég valószínűnek tartom, hogy strandon szedhettem össze valami fertőzést, mivel egy nyári fürdőzés után jöttek a tünetek. És azóta sem tudok szabadulni.
Ha elmegyek az urológiára, és megmondom az orvosnak, hogy gombám van (meg a felfázásos tünet), fog e tudni segíteni?
Én arra gyanakszom, hogy a húgycsövemben van megtelepedve valami 3 éve, és folyton visszafertőzi a hüvelyemet. Rengeteg módon próbáltam a flórámat visszaállítani, de sehogy sem sikerült eddig.
Szexuális életet sem tudok élni.
Egy nagyon elkeseredett 20 éves lány.
Mivel az urológus a kiválasztó szervekkel, és nem konkrétan a pénisszel foglalkozik, ahogy egyesek hiszik, nyilván nőként is el lehet menni.
És már réges-rég el kellett volna menned, ha véres a vizeleted...
Nyugodtan mehetsz, engem egyszer mosolyogva fogadtak, hogy ugye a nőgyógyászatra járt ezzel? Akkor most már itt az ideje hogy orvoshoz is menjen, hamarosan megyógyítjuk.
Így is történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!