Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy bajban vagyok a fehérfoly...

Nagy bajban vagyok a fehérfolyásommal, szerintetek mitcsináljak?!

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nagy bajom van a folyásommal rendkívül viszkető,és mintha mosószer folnya ki belőlem,aszthittem eddig ,hogy csak valami zavar van de nem, mostmár ilyen zselés darab is volt a bugyimban,szinte minden este átázik az egész nadrágom annyit folyik,szerintetek mitcsináljak ??

2014. jan. 16. 22:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

meddő=nem lehet gyereke

Ne kenegesd, orvos. Hidd el mi picit tapasztaltabbak vagyunk mint te. Ha nem akarod felnőtt korodban ezerszer elátkozni magad, akkor menj el. Ha nem kezelik ki rendesen mindig ki fog újulni. Nem mindegy milyen fertőzés.

2014. jan. 16. 23:20
 12/21 A kérdező kommentje:
Anyu aztmondta hogy ez normális ha néha furcsa,egy kis Canesten és minden rendben
2014. jan. 16. 23:23
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

Rendben, higyj neki akkor. De kérdezd meg tőle tudja-e mi a különbség a gombás, baktériumosés a trichomonas fertőzés között.

üdv: egy egészségügyis dolgozó

2014. jan. 16. 23:27
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
Nem ragályos, de Neked lesz rosszabb ha nem mész orvoshoz! Még Nálad fiatalabb lányokat is visznek nőgyógyászhoz ha olyan bajuk van. Erre vannak a gyereknőgyógyászok! Sajnos a hüvelyi fertőzések kortól függetlenek!
2014. jan. 17. 05:57
 15/21 anonim ***** válasza:
29%

Vegyetek Canesten combit a gyógyszertárban, valószínűleg segíteni fog.

Kárt nem csinál, legfeljebb nem segít.

2014. jan. 17. 10:53
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
Kedves Kérdező, én 12 évesen voltam először nőgyógyásznál. Felnőtt nőgyógyásznál. (De gyereknőgyógyász is létezik a világon.) Ha kell, akkor kell, márpedig neked valamilyen fertőzésed van, ez BIZTOS. És nem gombás - ez megint szinte biztos. Márpedig a canesten csak gomba ellen hat, ha egyáltalán. Ne próbáld otthon kezelni, nőgyógyász!
2014. jan. 17. 11:40
 17/21 anonim ***** válasza:
7%

Még most elmennék a gyógyszertárba és vennék Canesten combit és hétfőre már el is múlna tőle.

Ha mégse múlna el esetleg, az sem baj, mert kárt nem csinál, de akkor majd el kellene menned GYEREK, vagy TINI nőgyógyászatra.

2014. jan. 17. 16:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez már a fertőzéstől is nagyobb baj ilyen fekete hosszúkás darabok vannak,és tiszta zöld :(
2014. jan. 18. 10:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menjetek orvoshoz Anyukáddal! Hidd el, az orvos nem a testeddel foglakozik, hanem csak azzal a betegséggel amivel mész hozzá, és annak a gyógyításával!!! Ne halogasd tovább a dolgot, mert nagyobb baj is lehet!!!
2014. jan. 18. 10:31
 20/21 A kérdező kommentje:
orvoshoz megyünk még ma
2014. jan. 18. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!