Nagy bajban vagyok a fehérfolyásommal, szerintetek mitcsináljak?!
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nagy bajom van a folyásommal rendkívül viszkető,és mintha mosószer folnya ki belőlem,aszthittem eddig ,hogy csak valami zavar van de nem, mostmár ilyen zselés darab is volt a bugyimban,szinte minden este átázik az egész nadrágom annyit folyik,szerintetek mitcsináljak ??2014. jan. 16. 22:35
3/21 A kérdező kommentje:
Ne hülyéskedjetek,13 évesen mennyek nőgyógyászhoz,ne várjam meg még elmúlik ?
2014. jan. 16. 22:53
4/21 anonim válasza:
Nem fog elmúlni, valamilyen fertőzésed van.
5/21 anonim válasza:
Ne hülyéskedj. 13 évesen már lehetne annyi sütnivalód hogy ez nem természetes. Igazad van, ne menj orvoshoz, várd meg amíg rosszabbodik, esetleg meddő leszel. Miért? Gyerek nőgyógyászról nem hallottál még?
6/21 A kérdező kommentje:
Ha krémmel kenegetem magam az nem elég??Miazhogy meddő?Nem lehet hogy ez csak egy kis hüvelygomba és Canestentől elmúlik ?
2014. jan. 16. 23:00
7/21 anonim válasza:
Ne kenegesd magad semmivel, ha nem gomba,csak rontasz a helyzeten!
A nem kezelt nemi fertőzés meddőséghez vezet.
8/21 A kérdező kommentje:
Régebben volt ilyenem és bekentem 3 alkalommal és elmúlt,az egyik uncsitesómnak is volt pontilyen de ő kúpot is használt ,hogyha még rosszabra fordul akkor mennyek el?
2014. jan. 16. 23:08
9/21 anonim válasza:
Te most komolyan nem érted, hogy ne kenegesd semmivel, hanem menj el dokihoz?
10/21 A kérdező kommentje:
Nem merek elmenni dokihoz,anyu aztmondta hogy beleültet kamilla teába mert segít,ez ragájos?
2014. jan. 16. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!