Veletek előfordult már az, hogy kimaradt a 3. menstruációtok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 21:24
1/7 anonim válasza:
Mármint életedben a harmadik? Simán kimaradhat, nekem a második "maradt ki", bár ilyenkor szerintem még nem lehet ilyenről beszélni, mert még nincs rendszer benne. Jön, amikor akar, aztán két éven belül azért illene havi rendszerességgel tennie ezt.
2/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nincs mitől félnem :)))
2014. jan. 15. 23:13
4/7 anonim válasza:
Serdülőkorban maximum fél év is lehet 2 menstruáció között, úgyhogy nincs miért aggódnod!
5/7 anonim válasza:
17 éves korodig akár hónapokra is kimaradhat, volt a kinek 8 hónap maradt ki és az is természetes volt.
6/7 anonim válasza:
Minden rendben van ezzel, 17,18 éves korig hónapok is maradhatnak ki.
7/7 anonim válasza:
Nekem úgy volt anno, hogy egyszer megjött aztán fél évig semmi. Utána rendszeres lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!