Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg igaz, hogy aki még...

Tényleg igaz, hogy aki még szűz azt a nőgyógyász végbélen keresztül vizsgál meg?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként nem fáj, csak "ciki".
2014. jan. 16. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Jujujujuj de ciki... az orvos 61249872312498723982734 ilyen testrészt látott már, és higgyétek el, nem úgy néz rá. Pont annyira ciki, mint megmutatni a torkodat. Néha elképesztő számomra, hogy felnőtt nők milyen gyerekesek tudnak lenni, kb mintha visszatérnénk a nagyon fiatal tinilány-korba, amikor még ciki a menzesz, ciki a punci, ciki minden...
2014. jan. 16. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

Lehet hogy nem mindenki olyan "tapasztalt" mint te vagy.

Hallottam olyat is akinek örömet okoz a vizsgálat. de most nem róluk van szó.

2014. jan. 17. 10:46
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Valóban nem róluk van szó, úgyhogy nem is tudom, honnan szedted ezt most elő. Örömet nem okoz a vizsgálat, de minden nő életének része a nőgyógyász, és a vizsgálatot nem kell se szégyellni, se cikinek tartani, mert az orvos egyáltalán nem azzal a szemszöggel nézi, hogy az egy punci, hanem úgy nézi, hogy az az a szerv, amivel foglalkozik, beteg és meg kell gyógyítani, vagy meg kell vizsgálni. Ha bemagyarázod magadnak, hogy úristen milyen ciki, azzal csak a saját dolgodat nehezíted meg. Neked lesz rosszabb.

De persze tudom, hogy minden nőgyógyászról szóló poszthoz előbb-utóbb ideér egypár olyan nő, aki a saját nőgyógyásszal kapcsolatos szorongását képtelen kezelni, és még a tinilányokra is rá óhajtja ragasztani, hadd rettegjenek ők is. Persze a kérdező ha megy, majd meglátja, hogy mennyire semmi extra az egész, de lehet, hogy lesz olyan tini, aki ezek miatt a "hú de ciki"-k miatt nem megy el soha, még akkor sem, ha szüksége lenne rá. Vegyétek észre, milyen iszonyú káros, amit csináltok.

2014. jan. 17. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, annyiban egyetértek az előző "harcossal", hogy valóban lényeges és döntő jelentősége van az első vizsgálatnak, de szerintem is pontosan ezért kellene az első vizsgálatra egy női gyengéd orvoshoz mennie egy tininek, hogy nehogy véletlenül egy - hogy is fogalmazzak finoman - na mondjuk, hogy nem kellően tapintatos és megfelelő modorú férfihez kerüljön, aki aztán tényleg elriaszthatja őt.

Feltehetőleg egy nővel szívesebben beszél meg intimebb dolgokat is mint egy ffivel.

Később majd változtathat ezen, csak a kezdet nem mindegy!

2014. jan. 17. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!