Olyan lehet, hogy a nőgyógyász megkérdőjelezi, hogy tényleg szűz vagyok-e?
Mert én attól félek, hogy nekem már valamikor korábban átszakadt a szűzhártyám esetleg, és az meg ciki ha a vizsgálat közben veszi észre, hogy nincs is meg, igy azt hiszi átvertem. Meg ugye elég szép is vagyok, felmerülhet, hogy átverem; félek, hogy hülyén jönne ki a helyzet, hogy nincs meg a szűzhártyám esetleg, de én váltig állitom, hogy szűz vagyok.
Illetve a másik fóbiám, hogyha nem kérdezi meg, hogy szűz vagyok-e még akkor hogyan közöljem vele?
23L
A nőgyógyásznak semmi köze ahhoz, hogy szűz vagy-e vagy sem. Annyiból érdekelt esetleg, hogy mennyire óvatosan vizsgáljon meg. Egyébként meg nemcsak a szextől szakadhat át a szűzhártya és ezt ők is tudják.
27/L
Tudnod kell valamit: van olyan nőgyógyászat, ami kifejezetten szűz lányoknak van. Oda menj el! Nem tudom, mi a neve, de minden nagy és komoly kórházban van ilyen. (Talán tinédzser ambulancia, vagy ilyesmi a neve. Ezt nem tudom.)
és ott kifejezetten úgy vizsgálnak meg, hogy végbélen keresztül, tehát a nőgyógyász nem fogja betenni az ujját a hüvelyedbe. (hanem análisan és gumikesztyűben és síkosítóval és óvatosan fog megvizsgálni!)
Tehát már eleve oda jelentkezz be és ne a normál nőgyógyászatra!
23 évesen, hogy menjek tinédzser ambulanciára?
Másrészt én azért azt akarom, hogy rákszűrést végezzen, azt meg fenékből nem lehet.
Szerintem nyugodtan megmondhatod hogy még nem éltél nemi életet ez sokban befolyásolja a további beszélgetést vizsgálatot.
Amúgy pedig ő is látni fogja hogy mi a helyzet ha felfekszel az ágyra bár ha meg nem látszik ez a te saját dolgod emiatt nem fog megbélyegezni nem fog semmit szólni:).
Ha fenntartásaid vannak ajánlom a magánnőgyógyászt biztosan sokkal kedvesebbek lesznek veled én is magándokihoz járok és most várom a harmadik babám. Elsőt sztkban szültem másodikat magándokival gondoztattam így van tapasztalatom hogy igenis másképp állnak az emberhez ha a magánrendelésre megy.
Amúgy pedig neki tökmindegy hogy voltál e fiúval vagy sem ez csak a te kórtörténetedet befolyásolja mert a nemi érintkezés nélkül rengeteg betegséget ki tud zárni ha olyan bajod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!