Ivancso doktor úrhoz járok rendelésre, nagyon meg vagyok vele elégedve. Szülésnél mennyi hálapénzt szokott kérni, mennyit illik neki odaadni, nem szeretnék szégyenben maradni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 12:16
1/6 anonim válasza:
Illik?
A hálapénz a magyar egészségügy rákfenéje, attól rohad az egész rendszer. Ne használjunk vele kapcsolatban ilyen szép szavakat.
0 azaz nulla forint. Annyi jár.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha fogadott orvosod van és ő is vezeti le a szülést nem rendezhetem le egy köszönőmmel, szerintem.
2014. jan. 15. 12:29
3/6 zabmester válasza:
Ha fogadott orvosod van, akkor nem hálapénzt fizetsz!
Akkor te megfogadod azt az orvost, hogy ő legyen bent a szülésednél, itt viszont nem illendőség kérdése a dolog, hanem egyszerűen megkérdezed tőle, hogy mennyit kér érte.
4/6 anonim válasza:
Nem a munkahelyén van az orvos, hanem másik kórházban?
5/6 A kérdező kommentje:
De a munkahelyén dolgozik, de felkértem orvosomnak.
2014. jan. 16. 15:03
6/6 anonim válasza:
Több esetről is lehetett hallani nem a fogadott orvos volt a szülésnél, mert már nyaralt....
Kórház épp ügyeletese oldotta meg.
a többit leírták előttem már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!