Nagyon zavar, mit csináljak?
A gondom az, hogy elég szőrös vagyok. A hasamon,hátamon, a mellem között és a bimbómon is van szőr. Nem mondhatni erősnek, mert pihék, de sötét, és azért eléggé látszik,úgyhogy nagyon zavar. Mit csinálhatnék? Szőkítés,gyanta? Lécci segítsetek ! Köszi előre is
14/L

Egyszerűen vannak ilyen lányok is... Én is ilyen vagyok, a legjobb barátnőmnek is ugyanez a problémája...
Nem hiszem, hogy hormon probléma, egyszerűen csak örökölhettük.
Engem is nagyon zavar, hogy ott is szőrös vagyok, ahol más lány nem. :S
Így nagy figyelmet fordítok erre, a hasamon szőkítem a szőrt (úgy középen csíkban:S), az egész lábamat, alkaromat, bikinivonalat epilátorozom. Ja és a homlokomon is sötét szőr van, szóval azt is szőkítem, bajszomat gyantázom... Szemöldökömet már egész szépen rendbe hoztam, bár nem olyan nagy bozont... Na és a mellbimbó körül nekem is van pár szőrszál, azt csipesszel kiszedem.
Mennyivel könnyebb azoknak, akiknek alapból szőke és kevés szőrzetük van...
19/L

Mindenki szőrös,csak van akinek gyengébb,van akinek erősebb.Nekem is fekete szőrszálak vannak a hátamon,hasamon,mellemen.Majd egy idő után nem fog érdekelni,mert ha párod lessz akkor nem az fogja érdekelni hogy milyen szőrös vagy.Egy ideig én szégyelltem a párom előtt,de mára nem,mert ő így szeret engem ahogy vagyok.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!