A Cataflam okozhat meddőséget?
A betegtájékoztatóban ez áll: "Fogamzóképes korú nők
A Cataflam-V megnehezítheti a teherbeesést. Amennyiben Ön teherbe kíván esni, vagy nehézségei vannak a teherbeeséssel, csak feltétlenül szükséges esetben szedjen Cataflam-V-t."
Mégis, mikor megkértem a háziorvosomat, hogy írjon fel valami más gyógyszert migrénre, nagyon ki volt akadva.. Kiabálva közölte, hogy egy gyógyszernek erősnek kell lennie, kérdezte, hogy miért rablom a drága idejüket, ő már menne haza.
Tehát annyira akkor mégsem veszélyes? szedhetem nyugodtan? Nem szeretem gyógyszerekkel mérgezni magam, de ha előjön a migrén, akkor valamit muszáj bevennem, nem akarok napokig feküdni. Amúgy is nagyon félek, hogy meddő vagyok, mert kiskoromban is kellett olyan gyógyszereket szednem, amik növelték az esélyeit. (nem tudom, hogy mi a nevük). Egy idő után kiürül a szervezetből és újra fogamzásképes leszek? ... Miért nem írnak részletesebb leírást ezzel kapcsolatban az ilyen buta kislányoknak, mint amilyen én vagyok? :(
19/L
a tájékoztató nem azt írja, hogy meddőséget okoz, hanem arra vonatkozik, aki éppen a gyerekprojekten gondolkodik aktuálisan
ez gondolom Nálad 19 évesen még nem aktuális, tehát szedheted nyugodtan, kiürül a szervezetből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!