Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudnátok ajánlani?

Mit tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Elég makacsa mandulagyulladásom volt/van,amire kaptam a múlthét közepén 2 doboz antibiotikumot,eleinte napi 3,

aztán napi 2 szemet kellett szednem,még van belőle.

Azonban pár napja a hüvelybemenet előtt,a hüvely fala

piros,és ha megyek olyan mintha ki lenne száradva,és időnként tűvel szurkálnák meg kb. ilyen érzés,

és ilyenkor elég kellemetlen a járás,de nem

mindig jelentkezik a jelenség,a vizelés nem kellemetlen,

külső elváltozás a pirosságon kívül nincs,a folyásom átlátszó és bő,de általában ez ilyen is szokott lenni,szaga nincs.

Utána olvastam,hogy az antibiotikum okozhat hüvelygombát,mivel még nem volt nekem,nem vagyok

benne biztos,hogy az,csak gyanakszom.

Ma kértem időpontot a nőgyógyászatra,de csak

1,5 hét múlvára tudtak időpontot adni.

Tudnátok ajánlani addig is valami házi gyógymódot

amivel enyhíthetem ezt a kellemetlen érzést,

vagy próbálkozzak addig a canestennel?

22/L

2014. jan. 13. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, ezek lehetnek a hüvelygomba tünetei, de biztosat persze csak az orvos mondhat. Amíg eljutsz hozzá, igyál sok folyadékot (vizet), illetve próbálkozhatsz a cickafarkteás ülőfürdővel (előtte fertőtlenítsd ki jól a kádat), ebbe csepegtethetsz néhány csepp teafaolajat. A cickafarkteát ihatod is, női bajokra ajánlják. A Canesten hatásos lehet hüvelygombára, de csak arra, inkább azoknak jó, akik már biztosak a tüneteikben, mert találkoztak vele. Ha durvulnak a tüneteid és mindenáron gyógyszertári készítményt akarsz, a Multi-gyn (pl. ActiGél) termékekkel próbálkozhatsz, ezek természetesek, illetve kérj tanácsot a patikustól. De orvoshoz mindenképpen menj majd el.
2014. jan. 14. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!