Petefészek ciszta. Megoldás?
25 éves vagyok, 4 hónappal ezelőtt felkerestem a nőgyógyászom, mivel a bal petefészkem környékén nagyon érzékeny volt,puffadtam és alig bírtam mozogni is, különösen a menszesz környékén, a doki petefészek cisztát talált, amire azt mondta, hogy ne aggódjak miatta, általában magától elmúlik a hormonhatások miatt, illetve Mesulid nevű gyógyszert is felírt. A gyógyszer szedését követően enyhültek a tünetek,és cickafark teát is ittam, mivel azt olvastam,hogy az is segít a ciszta felszívódásában. Ezt követően nem is volt semmi gond.
Ma azonban újra éles fájdalmakat éreztem, ugyanott, ahol korábban is fájt , ugyanúgy puffadás és teltségérzés. Úgy gondolom , hogy ismételten előjött a ciszta..
Valakinek hasonló problémája volt-e, van -e , esetleg valami gyógymód? Hallottam olyat is , hogy a fogamzásgátló szedése megszüntetheti.. (én nem szedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!