Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire jók a fogamzásgátlós...

Mire jók a fogamzásgátlós matricák?

Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

matricák??? Ragaszd az ablakra.

Mire gondolsz pontosan?

2014. jan. 10. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát csak nem értem, hogy miért kell tudni, hogy melyik nap szedtem be az egyik szemet, ha tulajdonképpen sorban szedem a háromhavi adagot, a nyilaknak megfelelően.
2014. jan. 10. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg hogy miért van szürke színű matrica fehér betűvel, meg fehér szürke betűvel.
2014. jan. 10. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan tabi, aminél minden szem ugyanazt tartalmazza. Itt ált. mindegyik ugyanolyan színű, és ráírják, hogy hétfő, kedd, szerda… Itt mindegy, hogy melyik nap melyiket szedet be. Azért jó a napokat ráírni, mert észre veszed, ha kifelejtettél egyet. Ha ma kedd van, és a hétfői még ott figyel a levélben, egyértelmű, hogy elszúrtál valamit… Nagyon fontos, hogy minél előbb észre vedd a hibát, hiszen akár kiegészítő védekezés is kell ilyenkor, ha nem akarsz terhes lenni…

Vannak kombinált tabik, amiknél nem minden szem ugyanazt az anyagot tartalmazza. Itt általában különböző színű szemek vannak egy levélben és nincs h-k-sz… jelzés, hiszen értelmetlen lenne, hanem 1-2-3 stb. és ez alapján szedi őket az ember. Nekem ilyen volt, itt én írtam rá tollal a napokat azért, hogy kiderüljön, ha kimaradt egy szem.

2014. jan. 10. 21:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, szóval nincs különösebb jelentősége, csak emlékeztető. Kombinált gyógyszer amúgy, ez is számozva van.
2014. jan. 11. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!