Mire jók a fogamzásgátlós matricák?
matricák??? Ragaszd az ablakra.
Mire gondolsz pontosan?
Van olyan tabi, aminél minden szem ugyanazt tartalmazza. Itt ált. mindegyik ugyanolyan színű, és ráírják, hogy hétfő, kedd, szerda… Itt mindegy, hogy melyik nap melyiket szedet be. Azért jó a napokat ráírni, mert észre veszed, ha kifelejtettél egyet. Ha ma kedd van, és a hétfői még ott figyel a levélben, egyértelmű, hogy elszúrtál valamit… Nagyon fontos, hogy minél előbb észre vedd a hibát, hiszen akár kiegészítő védekezés is kell ilyenkor, ha nem akarsz terhes lenni…
Vannak kombinált tabik, amiknél nem minden szem ugyanazt az anyagot tartalmazza. Itt általában különböző színű szemek vannak egy levélben és nincs h-k-sz… jelzés, hiszen értelmetlen lenne, hanem 1-2-3 stb. és ez alapján szedi őket az ember. Nekem ilyen volt, itt én írtam rá tollal a napokat azért, hogy kiderüljön, ha kimaradt egy szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!