Ha elmegyek nögyógyászhoz és elmondom neki mi a problémám, kitapintja a méhemet, hogy terhes vagyok e? Lehet, hogy azt hiába nézné?
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas__523790-lehet-igy-teherbe-esni
Ez a panaszom.Csütörtökön megjött a mensim,szombat estére elmúlt és nem is volt nagyon sok.Tegnap meg ma csak kevés barna folyásom volt.Ma estig tompa izomláz szerü érzésem volt az alhasamban.Hosszú és zavaros a kérdés,de teljesen ki vagyok már készülve.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Elfelejtettem írni,hogy még puffadok is nagyon.
Ha orvoshoz mész a gondoddal, először tapintással vizsgál meg, utána szinte biztos, hogy csinál egy hüvelyi ultrahangot. Utána valószínűleg kiír egy laborra is, hogy 100%-os legyen az eredmény.
Azért ne ess kétségbe, a terhességen kívül sok mindentől lehet (felfázás, stressz,vagy "csak úgy"), hogy egyszer-egyszer szokatlanul rövid vagy hosszú vagy sosem látott állagú, mennyiségű a menstruáció. Menj nyugodtan orvoshoz, hogy minél hamarabb kiderüljön, mi okozta az eltérést.
Múlt hét elötti csütörtökön kezdtem el Panadolt szedni.
Elötte való hónapban (majdnem 2héttel a mensi elött)Canesten kúpot, azelött meg 1 héttel a mensi elött kezdtem hüvelygyulladásra tablettát és kúpot szedni. Nagyon köszönöm,erre nem is gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!