Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor elvesztettem barátommal.Használtunk óvszert de 1x egy kicsit nélküle tette be.Eddig a 2 év alatt a rekordom 37 nap volt,most a 39.-ben vagyok(menzesz).Azt olvastam hogy az első után késik.Csináltam terhességi tesztet 6 nappal utána(7-10 nap után kell) nemhiszem hogy sokat ért.Negatív lett.Nagyon görcsölök.:/ Lehetek terhes? 16/L2014. jan. 8. 23:32
1/6 anonim válasza:
Lehet. 14-én reggel csinálj tesztet, az 100%-ra kimutatja, hogy igen vagy nem.
2/6 anonim válasza:
Lehetsz terhes. SOHA ne engedd nélküle betenni vagy a nemi szervedhez érni. Mint bizonyára tudod, az előváladékban is van spermium. 1db spermium elég, hogy terhes légy.
3/6 anonim válasza:
Ajj most én is ilyen gondban vagyok :( mekkora hülye voltam,hogy engedtem a barátomnak,hogy anélkül szexeljünk, nem élvezett el,de elég sokáig csináltuk így... aztán megjött az eszem és mondtam neki,hogy nee ezt így nem szabad. De nekem se jött most meg..mi elsején voltunk együtt. Csináltathatok tesztet? Az a baj,hogy azt se tudom,hogy pontosan mikor kellett vona megjönnie talán hétfőn,mert szakítottunk a barátommal,és emiatt nem is tartottam észben a menstruációmat,gondolván úgy se élek már nemi életet,erre elsején csak megtörtént vele..
mikor lesz 100%-os a teszt? és melyik a legjobb?
4/6 A kérdező kommentje:
Együtt érzék veled,de jelenleg ez az én kérdésem.Írj ki,ne itt kérdezz.(szabályzat
2014. jan. 9. 21:46
5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy.Gabrielt ajánlják.És soha semmi sem 100%.
2014. jan. 9. 21:51
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 9. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!