Eléggé fiúsan nézek ki, ha több női hormont juttatok a szervezetembe, úgy javulhat?
Figyelt kérdés
Fiús arcom van, szerintem ha csak az arcot néznék, 10 emberből 8 azt hinné, fiú vagyok.(Nem sminkelek, nem is fogok, szemöldökömet szedem)
Elég széles vállam van, ami nem szintén nem nőies...
Mélyebb hangom is van, jó lenne ha ez is változna.
Elég szőrös is vagyok ahhoz képest.
Mellem hála égnek van, átlagos méretű.
16 éves lány vagyok, és ezek azért eléggé zavarnak.
Ezt olvastam, és gondoltam megkérdezem, hogy ha ösztrogént juttatok a szervezetembe, attól lesz változás? Mert valószínű, hogy nekem kevesebbet termel. Azért 18 éves koromra legalább egy kicsit lányosabban szeretnék kinézni smink nélkül.
Hogyan tudnék több ösztrogénhez jutni? Fogamzásgátló kilőve. Esetleg valami étel, vagy ilyesmi? Nem szeretnék semmilyen gyógyszert szedni.
2014. jan. 8. 15:31
1/6 anonim válasza:
Nem idióta hormonokat kéne szednek, hanem nőiesebb ruhákat hordani. Szentelni sem kell, max. annyit, h szemceruzával ( én barnával szoktam) kihúzod a szemed, nem tornacipőt, hanem galériát, télen nőies csizma (nem kell magassarkú). A válladról pedig úgy tudod elterelni a figyelmet, h nem ujjatlant viselsz, hanem olyat, aminek van egy pici válla. Egy új haj is sokat dobhat a kinézeteden.
4/6 anonim válasza:
Én félnék a hormonháztartás megbolygatásától.
5/6 A kérdező kommentje:
Még miniszoknyában, kivágott fölsőben, magassarkúban is fiús arcom lenne és mély hangom... sminkelni meg egyáltalán nem szeretnék.
2014. jan. 8. 15:53
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy ez változni fog néhány év alatt?
2014. jan. 8. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!