Fáj és viszket a puncim. Szerintetek ez fertőzés? Vagy gomba vagy valami más? (többi lent)
Fáj, viszket, piros a puncim. és mintha sebes is lenne a hüvelyem körül. és mindig fáj, ha állok, ülök, fekszek...
tegnap még nagyon kicsit éreztem viszketést, megmosakodtam utána el is múlt és utána együtt voltam a barátommal. estére ki pirosodott "sebes" lett vagy nem tudom hogy nevezzem. nagyon csúnya.
Kicsit félek, orvoshoz nagyon nem szeretnék menni! (mert egyedül kéne..szüleim külföldön élnek, nagymamámmal vagyok itthon, de szegény már nem avatható be ilyesmikbe!
így ezt nem lehet.)
szerintetek ha veszek valami krémet (milyet ajánlotok?) az elég? ja és a barátomnak lehet valami baja?17/L
Hajrá, irány az orvos!
Ez nyilván fertőzés lesz vagy allergia, esetleg irritáció. És nem csak gomba okozhat fertőzést, hanem számos más kórokozó is!
És hogy konkrétan kiderüljön, hogy mi is a probléma okozója, azt csak orvos tudja vizsgálattal megállapítani!
És természetesen a barátod is elkaphatja, így őt is ki kell feltétlenül kezelni, különben visszaadja a fertőzést neked!
És nem kell hozzá szülő, egyedül is elmehetsz az orvoshoz!
Ha a szexhez elég nagylány vagy, ne félj már egy orvostól!
Aki ráadásul rengeteg ilyet látott már. Komolyabb gondod is lehet belőle később, ha nem kezelik ki rendesen.
az a baj, hogy nem feltétlenül lesznek tünetek nála. Számtalan olyan nemibetegség van, ami a férfiaknál semmit nem okoz, de nőknél akár medőséget is okozhat. Pl Clamydia.
Ugyanúgy, lehet hogy "csak" gombás fertőzésed van, és át adtad neki, ugyanakkor ő rajta nem jelentkezik tünet, de nála is meg van a betegség így visszafertőz. Ezért szokták általában a párokat együtt kezelni ilyen betegségek esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!