Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj és viszket a puncim....

Fáj és viszket a puncim. Szerintetek ez fertőzés? Vagy gomba vagy valami más? (többi lent)

Figyelt kérdés

Fáj, viszket, piros a puncim. és mintha sebes is lenne a hüvelyem körül. és mindig fáj, ha állok, ülök, fekszek...

tegnap még nagyon kicsit éreztem viszketést, megmosakodtam utána el is múlt és utána együtt voltam a barátommal. estére ki pirosodott "sebes" lett vagy nem tudom hogy nevezzem. nagyon csúnya.

Kicsit félek, orvoshoz nagyon nem szeretnék menni! (mert egyedül kéne..szüleim külföldön élnek, nagymamámmal vagyok itthon, de szegény már nem avatható be ilyesmikbe!

így ezt nem lehet.)

szerintetek ha veszek valami krémet (milyet ajánlotok?) az elég? ja és a barátomnak lehet valami baja?17/L

2014. jan. 6. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Hajrá, irány az orvos!

Ez nyilván fertőzés lesz vagy allergia, esetleg irritáció. És nem csak gomba okozhat fertőzést, hanem számos más kórokozó is!

És hogy konkrétan kiderüljön, hogy mi is a probléma okozója, azt csak orvos tudja vizsgálattal megállapítani!

És természetesen a barátod is elkaphatja, így őt is ki kell feltétlenül kezelni, különben visszaadja a fertőzést neked!

És nem kell hozzá szülő, egyedül is elmehetsz az orvoshoz!

2014. jan. 6. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha a szexhez elég nagylány vagy, ne félj már egy orvostól!

Aki ráadásul rengeteg ilyet látott már. Komolyabb gondod is lehet belőle később, ha nem kezelik ki rendesen.

2014. jan. 6. 14:13
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat. el fogok menni akkor mindenképp.
2014. jan. 6. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
hiába veszel rá krémet, ha nem tudod hogy mi bajod. pl lehet hogy egy nagyon erős gombás fertőzés, de az is lehet hogy herpesz vírus. és ajánlatos a barátodat is kezelni,(jelezd az orvosnak a szexet) mert visszafertőzhet.
2014. jan. 6. 14:24
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi.
2014. jan. 6. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Minél előbb mész el, annál könnyebben gyógyul.
2014. jan. 6. 14:46
 7/10 A kérdező kommentje:
ez biztos! ..
2014. jan. 6. 16:45
 8/10 A kérdező kommentje:
amúgy ilyenkor a barátomnak is lesznek tünetei? és ha igen akkor milyenek?
2014. jan. 6. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy nem feltétlenül lesznek tünetek nála. Számtalan olyan nemibetegség van, ami a férfiaknál semmit nem okoz, de nőknél akár medőséget is okozhat. Pl Clamydia.

Ugyanúgy, lehet hogy "csak" gombás fertőzésed van, és át adtad neki, ugyanakkor ő rajta nem jelentkezik tünet, de nála is meg van a betegség így visszafertőz. Ezért szokták általában a párokat együtt kezelni ilyen betegségek esetén.

2014. jan. 6. 22:49
 10/10 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm.
2014. jan. 6. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!