A végre megjött reggel. De mikor elmentem wc-re pisilni nem éreztem hogy megjött volna csak mikor lenéztem kíváncsiságból akkor láttam hogy meg jött. Szerintetek miért nem érezhettem?
Figyelt kérdés
Most sem érzek semmit hogy lenne mensim. Olyan mintha meg sem jött volna.2014. jan. 6. 10:11
1/5 anonim válasza:
Tedd össze a két kezecskédet és mondj hálát, hogy nem fáj, nem görcsölsz stb. Szerencsés vagy, hogy ugy lettél nagylány, hogy nem szenvedsz miatta! (Betét van kéznél? :-))
2/5 anonim válasza:
Biztos egy másik dimenzióban jött meg. Érdeklődj ez ezotéria kategóriában.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat de 17 vagyok. Es nem most kezdtem a mensizest.
2014. jan. 6. 10:49
4/5 anonim válasza:
Pedig nagyon úgy tűnik... De hát a rutin meg az évek, nem igaz..... ? :D
5/5 anonim válasza:
Ne izgulj, még simán bepótolhatja az "érzést". Nekem általában az első nap nagyon rossz, de van, hogy kb. fél napig szinte nem érzem, aztán utána rákapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!