Fehér folyás kezdetétől kell betétet használni?
Figyelt kérdés
.2014. jan. 5. 19:17
1/5 anonim válasza:
csak ha olyan mennyiségű hogy zavaró neked. tehát kötelezönek egyáltalán nem kötelezö ha te neked ugy kényelmesebb hordj ha nem nem kell. Én pl nem szeretem, de már igy felnött fejjel nincs is olyan mennyiségű hogy szükségem lenne rá.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. jan. 5. 22:13
3/5 anonim válasza:
Csak akkor kell betét, ha többször kell anélkül bugyit cserélned.
4/5 anonim válasza:
szerintem ha sok a fehérfolyásod akkor iskolában használj nyugodtan de otthonra nem kell, ha kényelmetlenül érzed magad tőle cserélj bugyit. nem egészséges a minden napi betét használata
5/5 anonim válasza:
én betétet szoktam használni ha nagyon nagyon sok jön ha nem annyira sok akkor wc papírt de azt minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!