Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha vereset pisiltem es csip a...

Ha vereset pisiltem es csip a pisim akkr befektetnek?

Figyelt kérdés

mar 3 napja kb csip de mara vert pisiltem

ha most elmegyen az ugyeletre befognak fektetni?

Tegnap delutan vettem be a 72 oras tabit de nem a huvelyembol jon a ver hanem pisivel

2014. jan. 3. 18:46
 1/9 WheneverYouWant válasza:
Mihamarabb nézesd meg magad. tökmind1 hogy befektetnek -e de ez komoly dolog. nem fog magától elmúlni.
2014. jan. 3. 18:47
 2/9 A kérdező kommentje:
ilyen pecsetelos volt eloszor vagyis ilyeb cseppes aztan mar a pisim volt pirosas
2014. jan. 3. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

óóóóóó bakker.

72 órás és véres/csipő pisi?

72 órás = szex volt gumi nélkül.

Véres,csipő pisi = súlyos fertőzés

A kettő együtt elég egyértelmű: Elkaptál valamit a partneredtől. Vagy "csak" egy csúnya fertőzést, vagy konkrét nemi betegséget! Vihar sebesen nőgyógyász, ezt kezelni kell ,és fogják. Valószínűleg szeg gyógyszeres kúra lesz belőle. Ha nagyon átterjed, és szövődménye lesz, akkor viszont kórház!

2014. jan. 3. 18:49
 4/9 anonim válasza:
Mindenképpen nézesd meg, ez a dolog nem játék.
2014. jan. 3. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Vágd le a csiklód!
2014. jan. 3. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Jah, és a nemi betegségek témaköre nem pár napos művelet, hosszú gyógyszeres kezelés. Első körben egy tenyésztésre számíts vizeletmintából, és hüvely kenetből, ami alsó hangon egy hét. Szóval bajban vagy nem kicsit, és sokkal nagyobb lesz ha nem mész dokihoz. Nem lenne hüyleség vagy még ma este, vagy már korán reggel.
2014. jan. 3. 18:53
 7/9 A kérdező kommentje:
de szerintetek befognak fektetni?
2014. jan. 3. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kell kórházba feküdnöd, csak gyógyszert kapsz, de mindenképpen el kell menned orvoshoz minél előbb, mert ha halogatod, rámehet a vesédre, és akkor tényleg be kell feküdnöd kórházba!
2014. jan. 4. 06:06
 9/9 anonim válasza:
100%

Ez nem nemi betegség, és befektetni sem fognak. Menj nyugodtan az ügyeletre, felírnak antibiotikumot, amitől fél nap alatt elmúlik, de végig kell szedni az egész kúrát, hogy rendesen meghaljanak a bacik.

Baktérium (vszeg E.Coli) került a húgycsövedbe, és hólyaghurutot kaptál. Sokszor előfordulhat lányoknál.

2014. jan. 4. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!