Ti elkezdenétek?
Ma voltam nőgyógyásznál, hüvelykúpot írt fel gyulladásra, gombára. 5-6 nap múlva viszont meg fog jönni-ha nem késik-és nem tudom, hogy elkezdjem-e. Az orvos azt mondta, hogy kezdjem el, majd ha megjön hagyjam abba és utána folytassam, de ez nem hülyeség? Hiszen ez egy kúra, gondolom nem viccből kell 10 napig folyamatosan alkalmazni.
Mit csináljak, van valakinek tapasztalata erről? Nem tudom, mit csináljak.:(
én mindenképp elkezdeném, nem várnék 1-2 hetet (addig még romolhat is az állapot)
bízz az orvosodban :)
hát végül úgy is te döntöd el, h mit teszel
kérdeztél, én válaszoltam :)
én biztosan elkezdeném már ma, így már 6 napig gyógyulnék
(mensi állítólag! magában is tisztít, úgy h sztem nem gond, h alatta nem tudod ezt használni)
úgy legyen :)
amúgy le tudnád írni, h milyen tüneteid voltak?
(mert nekem fájdogál alul közép tájt a hasam és csak hétfőn tudok elmenni orvoshoz; legutóbb gyulladásnál kicsit más volt a fájdalom jellege)
a hasam nem nagyon fájt, talán egyszer volt, hogy éreztem egy kis görcsöt. viszont nagyon viszketett meg égett, tegnap már elviselhetetlenül, ezért mentem el.
akkor jobbulást neked is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!