Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti elkezdenétek?

Ti elkezdenétek?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál, hüvelykúpot írt fel gyulladásra, gombára. 5-6 nap múlva viszont meg fog jönni-ha nem késik-és nem tudom, hogy elkezdjem-e. Az orvos azt mondta, hogy kezdjem el, majd ha megjön hagyjam abba és utána folytassam, de ez nem hülyeség? Hiszen ez egy kúra, gondolom nem viccből kell 10 napig folyamatosan alkalmazni.

Mit csináljak, van valakinek tapasztalata erről? Nem tudom, mit csináljak.:(

2014. jan. 2. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:

én mindenképp elkezdeném, nem várnék 1-2 hetet (addig még romolhat is az állapot)

bízz az orvosodban :)

2014. jan. 2. 15:53
 2/10 A kérdező kommentje:
sztk-s orvos, nem nagyon érdekli szerintem, hogy mi lesz velem. csak más szerint meg nem szabad elkezdeni és pár nap múlva abbahagyni.:S
2014. jan. 2. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
nem hülyeség ezt pont igy kell csinálni ilyenkor ahogy mondta.
2014. jan. 2. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. hát akkor elkezdem, remélem nem lesz rosszabb utána.
2014. jan. 2. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:

hát végül úgy is te döntöd el, h mit teszel

kérdeztél, én válaszoltam :)

én biztosan elkezdeném már ma, így már 6 napig gyógyulnék

(mensi állítólag! magában is tisztít, úgy h sztem nem gond, h alatta nem tudod ezt használni)

2014. jan. 2. 17:08
 6/10 anonim ***** válasza:
igen a menstruáció mindig tisztitja viszont nem annyira hogy telejsen elmuljon. Tehát utána folytasd a kúrát. én 2 évig szenvedtem a candidával tehát használtam már mindenfélét.
2014. jan. 2. 17:09
 7/10 A kérdező kommentje:
2 évig? Az borzalmas lehetett.:( Köszönöm a válaszokat, remélem, minél hamarabb meggyógyulok.
2014. jan. 2. 17:29
 8/10 anonim ***** válasza:

úgy legyen :)

amúgy le tudnád írni, h milyen tüneteid voltak?

(mert nekem fájdogál alul közép tájt a hasam és csak hétfőn tudok elmenni orvoshoz; legutóbb gyulladásnál kicsit más volt a fájdalom jellege)

2014. jan. 2. 17:37
 9/10 A kérdező kommentje:

a hasam nem nagyon fájt, talán egyszer volt, hogy éreztem egy kis görcsöt. viszont nagyon viszketett meg égett, tegnap már elviselhetetlenül, ezért mentem el.

akkor jobbulást neked is.:)

2014. jan. 2. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
köszönöm :)
2014. jan. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!