Szabó Gerike kérdése:
17 hetes kismama vagyok és van egy végbél sipolyom. Ilyenkor császároznak ha igen, mi ennek a menete? Vagy pedig természetes úton hagynak szülni? . Köszönöm előre is Viki.
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 20:26
1/3 anonim válasza:
Ezt csakis az orvosoddal célszerű megbeszélni!
2/3 anonim válasza:
Sebész látott már? Ezt kezeltesd ki mire jön a baba. Terhességtől függetlenül is fájdalmas és veszélyes, ha elhanyagolod.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen már látott orvos,az Én sipolyom szerencsére nem fájdalmas szinte tünet mentes szerencsém van mert csak kb 1cm-es.Meg kellett volna műteni csak 6 éve angliában élek és a következő szabimon műtettem volna meg.Közben terhes lettem szerencsére..így ez elmaradt jelenleg 17 hetes vagyok itt nem szeretnék műtetni,meg otthon is szeretnék szülni majd 29 hetesen megyek Magyarországra ahol van fogadott orvosom tudom majd Ő megmondja mi a tehendő ebben az esetben!! itt csak érdeklődni szerettem volna de azért köszönöm a választ :-)
2014. jan. 3. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!