Ez vajon mi lehet?
A kisajkaim nagyon érzékenyek, még ha pisilés után papírral óvatosan megtörlöm, akkor is fájnak, és tegnap szeretkeztem a barátommal, mikor a bejárathoz érintette a péniszét, akkor is szúró fájdalmat éreztem. De utána nem, csak a bejáratnál.
Semmi különösebb folyásom sincs, pénteken vérzek (tablettát szedek) majd, így csak a szokásos, ami előtte szokott lenni, de se színre/állagra/szagra nem különbözik a megszokottól. Tegnap a barátomtól megkérdeztem nyalakodás után, de ízre-szagra se volt más szerinte, mint szokott.
Nyilván megyek majd nőgyógyászhoz, de mint írtam, pénteken vérzek, és most újévkor nyilván nem mehetek, főleg, hogy előre be is kell jelentkezni, ezért kérdezem, hogy szerintetek mi lehet ez?
Menzesz alatt is lehet nődokihoz menni, és újévkor is, ezzel nem értem mi a probléma.
A tüneteid viszont mindenképpen valami fertőzésre utalnak, ugyhogy minél hamarabb menj nődokihoz! addig pedig hanyagolhatnátok a se.xet, mielőtt még a pasid is elkapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!