Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennétek ünnepelni ha tudjáto....

Mennétek ünnepelni ha tudjáto. K, hogy rosszul lesztek?

Figyelt kérdés
Holnap jön meg, és erősen szoktam görcsölni, meg hányingerem szokott lenni. Nincs is kedvem menni a buliba de már minden le van beszélve és be is fizettem rá.
2013. dec. 30. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Készülj már most rá! Kezdj el szedni fájdalomcsillapítót(nem tudom mit szoktál,de nagyon jó az Apranax,Cataflam), 3x1 tbl-t, Vitamin B6-ot, 3x1 -et és Magnéziumot 3x2. Ezt máskor is megteheted, az esetek százalékában,ha előtte 1-2 nappal elkezdik szedni,nem alakulnak ki heves panaszok.
2013. dec. 30. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a klubban:-) Velem is ugyan ez a helyzet, én megyek, nem hagynám ki. Jó amit az első írt. Én apranaxot szedek, annál jobb fájdalomcsillapító nincs is szerintem. Ha már az első görcsölésnél beveszi az ember 10 perc alatt elmulasztja a fájdalmat.
2013. dec. 30. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Nehogy bevegyél előre fájdalomcsillapítót! Nagy butaság lenne.

1) Vagy maradj otthon mivel nincs is kedved elmenni,

2) vagy menj el, de vidd el azokat a görcsoldókat amiket szedni szoktál. Viszont ha tudod hogy gyógyszerre lesz szükséged néhány órán belül akkor ne igyál alkoholt.

Nem szokott késni? Lehet hogy nem is holnap fog megjönni, néha nekem is késik egy-két napot.

2013. dec. 30. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vegyél be. Nőgyógyászaton dolgozom, ilyen súlyos panaszoknál ők ezt javasolják!
2013. dec. 30. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A várt menzesz ELŐTT kell elkezdeni szedni ezeket a gyulladásgátló készítményeket ahhoz, hogy a görcsöket gátolják! Szerencsétlen lepontozott első válaszoló abszolút jót írt. Ez nem "erős", vagy "gyenge" gyógyszer kérdése, hanem ezek így működnek. Arról nem is beszélve, hogy a szalicilsav tartalmú szereknek vannak jótékony hatásai is. (pl trombózis gátlás)

Szóval kezd el ma szedni, picit el is vagy már késve és holnap, amikor megjön, szedj hozzá görcsoldót is.

Ha ennek ellenére rosszul leszel, akkor lehet, hogy ugrott a buli, de az is lehet, hogy elmész, jól érzed magad és ez elvonja a figyelmed, kevésbé fog fájni. Iszol egy-két rövidet. (ne gyógyszerre)

2013. dec. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!