Így milyen módon mennétek vízközelbe? SOS
Az a problémám, hogy 2féle időpontban szokott megjönni. Tehát van amikor hónap elején(1-9-ig) és van amikor hónap közepén (15-23-ig). Na most a párommal már 4 hónapja lefoglaltunk egy szállodai szobát 5 napra és augusztus 1-től 5-ig lennénk ott. Van ott ugyebár medence is és vízimádó vagyok. Beszéltem már erről 2 nődokival is, de csak azt tudták javasolni, hogy ne menjek víz közelébe. A tamponnal az a bajom, hogy nagyon hamar megtelik mert extra erős a vérzésem és nagyon intenzív. Szóval ez gyakorlatban úgy van, hogy fél vagy 1 óra alatt megtelik az ob super plus is. Ezzel igen kockázatos lenne bemenni vízbe és a foglalást már nem tudjuk áttenni.
Nagyon szeretnék vízbe menni és ezen agyalok már 2 hete, hogy ezt, hogy oldjam meg.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sok mindent nem. Ha akkor jön meg, akkor nem tudsz úszni. Ha mázlid van, akkor addigra nem jön meg. Citromos, meg vörös boros, meleg fűrdős praktikáknak meg ne dőlj be. A mensest hormonok irányítják, nem vitaminok.
Üdv!
Uhh, azért csak emiatt ne szedj tablettát!!
Cseréld sűrűn, ha fél óránként, akkor fél óránként. Mást úgysem tudsz tenni:(
Én azt nem értem, hogy jöhet meg 2 féle időpontban?
Ha megjön egy nap a menstruációd akkor onnantól számolva 28 nap után jön meg a következő. Ez lehet eltérő mert nekem pl 29, de akkor is ki lehet számolni...
A kérdésedre válaszolva. Az anyukámnak a testvérem születése után nagyon erős vérzése alakult ki. Ő nyaralásnál kelyhet szokott venni a gyógyszertárban. Orvosi szilikonból készül, szal nem tapadnak meg rajta a bacik. Nézz utána ha érdekel! :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!