Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tehetek még valamit?

Tehetek még valamit?

Figyelt kérdés

14 éves (lány) vagyok. A melleim még elég kicsik, de már látom, hogy "lógnak". Arra vagyok kíváncsi, hogy visszafordítható még? Hallottam már otthon elvégezhető "melltornákról", amikről általában nincsenek túl jó véleményről, mert nem használ. Ha esetleg mégis van ami vkinek bevált, jólenne.

Szóval megoldás?:S

Köszönöm előre is! :)

2009. nov. 27. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

A "melltornával", illetve a mellizmot erősítő gyakorlatokkal semmit nem fogsz érni, tudnillik a mellizom az emlő MÖGÖTT helyezkedik el, az erősítésétől a megereszkedés nem fog elmúlni.

A melleinket TARTÓSZALAGOK tartják, amiket nem tudsz semmiféle gyakorlatokkal feszesíteni, legfeljebb vigyázni lehetett volna, hogy ne nyúljanak ki...

(Esetleg műtétileg lehet feszesebbre venni.)

Mindenképpen be kell szerezned egy megfelelő, jól tartó melltartót, sportoláshoz, tornaórákra egy speciálisan erősített "sportmelltartó" szükséges, hogy a tartószalagok ne nyúljanak tovább!

Mindig viselj melltartót!!!

Zuhanyozáskor lehet hideg-meleg váltózuhannyal edzeni a mellek tartószalagjait, a vérkeringést is kellően fokozza, zuhanyozás után masszírozd frottír törülközővel a melleidet...

Jót tehet még a DM-boltokban (Rossmann-boltokban, gyógynövényboltokban) kapható AROMAX Mellkondicionáló masszírozó Olaj. Ezt az esti zuhanyzás után masszírozd a melleidbe, nagyon jó feszesítő hatása van.

2009. nov. 27. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
14 évesen még nem kend semmivel! Sportmelltartót hordj és várj! Nem fog az lógni, csak az alakja miatt gondolod, mert a felső része hosszabb, mint az alja. :) Na, ezt jól leírtam!
2009. nov. 27. 16:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nem nagyon bízok benne, hogy majd helyreáll. A családba mindenkinek lóg. :S

Egyébként sportmelltartót nem hordok, melltartót pedig mindig.

Még várok válaszokat, ha tudnátok segíteni!

2009. nov. 27. 18:18
 4/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Igaza van az első válaszolónak, tornával tényleg nem tudsz segíteni. A melltartók jók, amíg le nem veszed őket. :)

Ami még esetleg segíthet, hogy ne romoljon tovább a helyzet, az a jó testtartás. Ha kihúzod magad, akkor a mellkasod előredomborodik a melled alatt, így a melleknek nem függőlegesen kell kapaszkodniuk :)Ráadásul, ha még nő a melled, vagy hízol, akkor szebben fognak lerakódni a dekák. :)

Nekem ez tutira bevált, elmúltam 40, kicsit meg is ereszkedtek, de most is formásak a melleim. :)

Forognak is a fejek, ha topot veszek fel! :)

2009. nov. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!