Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik olyan h a tampont a...

Létezik olyan h a tampont a húgycsövembe teszem fel véletlenül?

Figyelt kérdés
Szeretnék használni már végre tampont, próbálkoztam is de nem sikerült, valószínűleg mert nagyon izgulok és a legjobban attól félek h a húgycsövembe teszem:S vagy ez lehetetlen? :S Am 16 éves vagyok és 12 éves koromban jött meg először. A válaszokat előre is köszönöm
2009. nov. 27. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Kedves utolsó: Én nem rátok értettem hogy 13 évesen mit csináltatok, hanem hogy a legtöbb mai kislány már 13 évesen csinál dolgokat amit lehet hogy nem kellene. És erre értettem hogy mivel sokan hülyének nézték szerencsétlen kérdezőt amiért nem tudja a választ, én leírtam hogy nem nézem hülyének, mert ez még a jobbik eset. És tanácsként én is azt ajánlottam hogy fedezze fel magát odalent hogy tudja mi merre. Ebben kit sértettem meg?
2009. nov. 27. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:
nemsértettél meg senkitsem. csak ebben az órában tevolt mamár a 3. olyan válaszoló aki egy kérdésre adott válaszában csak a 2 végletet tudta bemutatni. ésmár kicsit kezd az agyamra menni ez a viselkedés. erről nem te tehetsz, asszem túlsok gyk-et olvasok :D
2009. nov. 27. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a jobbik eset???? Nem!!! Ez a másik rosszabbik eset, hogy azt se tudja mi hol van, lehet azt se tudja honnan jön a gyerek, hát még az, hogy hogyan készül!!!

16 évesen ennyire felvilágosulatlannak lenni elég szégyen!

A biológia órákon már rég túl van, már általánosban is tanítják a nemi szerveket, szexuális felvilágosításon már rég túl kellett esnie, sőt, a tamponos dobozban még kép is illusztrálja hogy mi hol van! Ez sötétség, már bocs!

2009. nov. 27. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha sikerül a hugycsövedbe rakni,akkor jelentkezz Nóbel-díjért!!!!Gondolom 12-16 éves korodban a dzsungelban éltél ,és egészségügyi könyvet ezért nem nézegethettél.
2009. nov. 27. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sanszosabb hogy a seggedbe dugod.
2009. nov. 27. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
sztem aki még azt sem tudja h hun a lyukja az sztem ne dugdosson semmit fel magának...bazz iylen sötátséget xDXD
2009. nov. 27. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy tükör előtt ülj le bugyi nélkül, húzd szét a puncid, ott 2 lyukat látsz. Az első a húgycsöved, mögötte van a hüvelyed. Oda kell tenni a tampont.
2009. nov. 28. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!