Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik olyan h a tampont a...

Létezik olyan h a tampont a húgycsövembe teszem fel véletlenül?

Figyelt kérdés
Szeretnék használni már végre tampont, próbálkoztam is de nem sikerült, valószínűleg mert nagyon izgulok és a legjobban attól félek h a húgycsövembe teszem:S vagy ez lehetetlen? :S Am 16 éves vagyok és 12 éves koromban jött meg először. A válaszokat előre is köszönöm
2009. nov. 27. 14:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem

a bennem felmerült kommenteket inkább nem részletezném

2009. nov. 27. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A húgycsőbe lehetetlen feltenni, az egy gombostűfej szélességű lyuk. A végbélbe már könnyebb. De mielőtt felteszed tapints ki, hogy mi hol van. Meg fogod találni, ne izgulj, kezd minitamponnal.
2009. nov. 27. 14:50
 3/17 Lelenc Kutyamentő ***** válasza:
Lehetetlen. Ahol pisilsz és amely a hüvely bejárat, két különböző helyen van és a méretük sem azonos.
2009. nov. 27. 14:51
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

16 évesen elég hülye lehetsz ha ilyen kérdést képes vagy feltenni...

NEM LEHETSÉGES a hugycsőbe tenni. Képtelenség. Csak megtalálod a hüvelyed... Fogj egy tükröt és nézd meg magad mi hol van... -,-"

2009. nov. 27. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert rögtön összepisilnéd magad a fájdalomtól, ha oda próbálnád tuszkolni szegény tampont...
2009. nov. 27. 14:53
 6/17 anonim ***** válasza:
O.o
2009. nov. 27. 14:53
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

nem, a hugycsőbe lehetetlen feltenni. azt csak egy helyre tudod felnyomni. a hüvelyedbe.

amúgy képtelen vagyok megérteni ezt a sok szerencsétlen tinit, hogylehet az h képtelenek egy tampont feltenni? egyáltalán mit izgulnak???

2009. nov. 27. 14:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a húgycsövedbe nem tudod. Én nem hülyézlek le, ez talán még a jobbik eset hogy nem tudod hol van a hüvelyed, mint hogy 13 évesen már egyéb dolgokat dugdosnál és dugdostatnál oda. De nyugi, nem tudod rossz helyre tenni, énis javaslom a tükrös megoldást, 16 évesen már igazáb felfedezheted a saját tested.
2009. nov. 27. 15:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért ennyire szerencsétlenek a kortársaim.. :O

Érdekes, én nem paráztam rá, és egyből sikerült..

14/L

2009. nov. 27. 15:07
 10/17 anonim ***** válasza:

15.01. beszűkül no.3. :D

ok: szerinte csak 2 féle lány létezik, aki 13 évesen aztsetudja hol a hüvely, és aki 13 évesen már dezodorosflakonokat dugdos fel magának.

gratulálok, tevagy ebben az órában a 3. kimutatott beszűkült gyk felhasználó :D

de nem nyertél semmit.

2009. nov. 27. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!