Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg az első menstruá...

Mikor jön meg az első menstruáció?

Figyelt kérdés
már kb 3 éve van fehérfolyásom és 2 éve már elkezdett nőni a mellem van szőröm lent a hónaljamon most kezdett nőni és 13 éves múltam júniusban

2013. dec. 27. 18:24
 1/4 anonim válasza:
Egyenenkent valtozo. Kerdezd meg edesanyad neki mikor volt az elso... Altalaban a lanyok hasonlokepp vannak mint az edesanyjuk. Van akinek 10-11 evesen mar meg van. (en meg nem voltam egeszen 12.) van akiknek sokkal kesobb. Ne stresszelj miatta. Eljon majd az ideje. Hidd el, ugy 50 eves korodig, boven lesz benne reszed... :)
2013. dec. 27. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez minden nőnél más és más
2013. dec. 27. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem hamarosan meg fog jönni. tarts magadnál egy betétet és egy tiszta bugyit, ha az iskolában jönne meg először. egyébként én 12 sem voltam amikor megjött, tesóm meg 16 is elmúlt. szóval még bőven van időd, ne aggódj. inkább örülj :D
2013. dec. 27. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Bármikor megjöhet már a menstruációd, de még 3 évig nem kell aggódnod ha nem menstruálsz. Betét már mindig legyen nálad.
2013. dec. 28. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!