Összetett problémám van, milyen orvoshoz forduljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a gondom, hogy mostanában nagyon felborult a hormonháztartásom: elég durva hangulatingadozásaim vannak, a hajam régen egészséges volt, de most nemhogy a vége törik, hanem konkrétan a fél szál, meg hull is...és úgy vettem észre, mintha a régebben pihés szőreim megerősödtek volna.:S Mindennek tetejébe most már kb. 10 napja késik a menstruációm (nem vagyok terhes és fogamzásgátlót sem szedek), volt 2 hete egy 3 napos "vérzésem", de azt nem lehetett menstruációnak nevezni. Azóta kavarodtak össze így a dolgok, hogy sokáig bulimiás voltam, de nyár eleje óta jobban vagyok, már csak hetente 1-2szer jön rám a dolog. Viszont valamit kéne kezdenem ezekkel a tünetekkel, csak fogalmam sincs, melyik orvoshoz forduljak, milyen szakterület ez? Meg egyáltalán hogyan kezdjek neki?2009. nov. 26. 18:51
1/3 anonim válasza:
háziorvos vagy nőgyógyász. választhatsz. mind a 2 valszeg hormonvizsgálatra fog küldeni.
3/3 Manka68 válasza:
Szia!
Nem összetett : egyértelmű hormonprobléma.
Irány a nődoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!