Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves leszek 3 hét múlva,...

16 éves leszek 3 hét múlva, és még nem jött meg. Elmenjek nőgyógyászhoz? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek most menjek el nőgyógyászhoz ezzel a problémámmal, vagy ráér a 16. születésnapom után. Szerintetek?
2009. nov. 26. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kérj időpontot, lehet addigra már 16 leszel.

Én elmennék a helyedben.

2009. nov. 26. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Akkor kezdj aggódni ha 18-19 éves korodig nem jön meg. Akkor menj el nőgyógyászhoz, szerintem most még nem szükséges. Egyénenként eltérő, hogy kinek mikor jön meg. Van akinek hamarább, 12 éves korában, van akinek később 16-17 éves korában.
2009. nov. 26. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
sztemse kell még menned. nagyon sok lánynak 16-17 évesen jön csak meg.
2009. nov. 26. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

az orvos csak felír neked mindenféle hormon tablettát, meg fogamzásgátlókat ami még rossazbb lessz.

sztem várj vele.

2009. nov. 26. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
örülj neki h még nincs meg:)
2009. nov. 26. 20:29
 6/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem első körben kérdezd meg édesanyádat, hogy neki mikor jött meg először. Ha neki ebben a korban már régen megvolt, akkor nődoki, ha kb ilyen korban, menseselt először, akkor is. :)

A doki nem fog látatlanban tablettákat felírni, attól ne félj. :)

El fog küldeni kivizsgálásra, és kideríti, van-e okod bármi aggodalomra.

De az is lehet, hogy azt mondja, türelemmel várj még egy kicsit. :)

2009. nov. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!