Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet erre a bajra ezt a...

Lehet erre a bajra ezt a krémet használni? Többi lent.

Figyelt kérdés

A nunim alatt egy kicsivel mostanában kidörzsölhette a wc papír vagy a betét,így pár napja piros ott a bőröm. A Sudocrem nem igen segített,csak a csípő-viszkető érzést mulasztotta el,a pirosságot nem.

Canesten Plus krémet használhatom helyette?

Igaz hogy az bőrgombára meg ilyesmire van,és nekem biztos h nem gombás,de piros bőrre is azt hallottam hogy jó,szerintetek??

2013. dec. 23. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Boldog karácsonyt!
2013. dec. 23. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak kidörzsölted, akkor neogranormon.
2013. dec. 23. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ártani nem fog,de lehet,hogy használni sem.
2013. dec. 23. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bepanthen
2013. dec. 23. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Fertőtlenítsd le (Betadine)

Utána már magától gyógyul

2013. dec. 23. 20:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Nos,Bepanthen van itthon azt kipróbálhatom holnaptól..

Csak azt sem akarom (mert szerintem az se tesz jót a bőrnek) ha eddig kentem Sudocremmel vagy 5 napig,aztán 1x Canesten Plussal,holnaptól meg már Bepanthennel kenem..szóval értitek

2013. dec. 23. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha hétfőig nem lesz jobb, akkor inkább menj orvoshoz.
2013. dec. 24. 06:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Abból nem lesz baj,ha váltogatod a krémeket,gyakran össze szoktuk keverni őket (bőrgyógyászat). De már napok óta ezzel küszködsz. Elhiszem,hogy kellemetlen,de egyszerűbb lenne megmutatni orvosnak. Látott az már 15 éves puncit,nem a tied lesz az első!!! Valamilyen enyhe szteroidos,gomba,baktérium ellenes krém kéne (pl. Alkcema, Mícosolon,Pimafucin,Pimaficort),de azokat csak receptre lehet kapni. Egy egyszerű kidörzsölés már kezelés nélkül is elmúlt volna.
2013. dec. 24. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ártani biztosan nem fog, de lehet hogy használ.
2013. dec. 24. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!