Lányok, akik betétet használnak menstruáció alatt, ti is érzitek mikor folyik? :o
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 16:35
11/17 anonim válasza:
Jó kis melóhely az, ahol hazaengednek, csakmert görcsöl a hasad.
Minket még a suliból sem engednek el, az hagyján még hogy akkor nem, mikor görcsölsz, de akkor sem ha átáztál.
Egyébként igen, én is érzem, majd meg fogod szokni. :)
L/17
12/17 anonim válasza:
Melóhelyről haza, mert görcsölsz? :D Ilyen nem létezik.
13/17 anonim válasza:
Szoktam érezni kb. az első 2 napon.
14/17 anonim válasza:
13! De jó neked, én kb. a 7-en is :DD
Néha úgy érzem, hogy este gátat kell építeni körém, mert eláztatom az egész szobát...
15/17 anonim válasza:
Én is érzem és nem épp a tisztaság érzetét kelti bennem. Mint ha épp bepisilnél, olyan érzés. Főleg mikor hosszabb ideig ülsz valahol, és utána felkelsz, na az az igazi.
16/17 anonim válasza:
Igen,nagyon rossz és idegesítő,hogy amikor fekszel vagy ülsz és hirtelen fel állsz és rengeteg jön egyszerre.
13/L
17/17 anonim válasza:
Igen
Az elso ket nap borzaszto tud lenni mikor rengeteg jon ki :( idegesito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!