Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Allandoan faj a hasam, mintha...

Allandoan faj a hasam, mintha meg akarna jonni, pedig nemreg mult el. Mitol vam ez? (bovebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Segitsegeteket szeretnem kerni. Az a problemam, hogy allandoan faj a hasam, mintha meg akarna jonni, pedig nemreg mult el. Nemreg voltam nogyogyasznal, es megallapitotta, hogy fertozesem van, kezeltettem magam, nemsokara kell menjek vissza. De nem ertem, hogy miert van ez, hogy allandoan faj?? A baratommal mar reg nem tudtunk eggyutt lenni a fertozesem miatt, es fogamzasgatlot is szedek..Fel lennek fazva? De nagyon vigyazok magamra.. Lehet-e mas problema?? Masoknal jelentkeztek mar ilyen tunetek?

Valaszaitokat elore is koszonom. :)

21/L

2013. dec. 23. 11:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Ott voltál dokinál nehéz lett volna megkérdezni, már bocsi...!??!!?

Felfázástól simán lehet amúgy, nekem is volt már hogy felfáztam és akkor ott nagyon tud fájni...vigyázni kell.

De itt meg mondta a doki hogy fertőzés, ami nőknél könnyen lehet, mivel anatómiailag úgy lettünk megáldva hogy sokkal könnyebben kapunk ott fertőzést mint a férfiak.

Fertőzést sok mindentől kaphatsz.

2013. dec. 26. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!