Bőrprobléma segítség?
a puncim alatt/szélén eléggé kipirosodott a bőrőm,így már vagy 4 napja kenem előírásnak megfelelően (talán kicsit kevesebbszer) Sudocrem-el. Végülis javult,nem mindig olyan piros,nem is csíp..De mostanában többször cserélek betétet mert szükséges,illatos is. Bár eddig nem volt ilyen problémám a tiszt. betéttel,de nem lehet h ez irritálja a bőrömet??
El fog múlni teljesen a pirosság??
nem akarok emiatt orvoshoz rohangálni:(
Köszi a jókívánságokat :)
Amúgy tegnap 5x kentem be sudocremmel,mert az van ráírva h 3-5x naponta,de eddig mindig csak úgy 1x v 2x kentem vele,lehet h ezért se használt,mert bnőm is mondta h neki a hátról a kipersegéseket is 2 nap alatt helyre hozta.
És amúgy valóban...Már nekem se piros mondhtani teljese elmúlt ja de hozzáteszem h még pár napig nm fogok betétet használni meg wc papírral is óvatosan bánok mert lehet h az cseszte szét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!