Bőrprobléma segítség?
a puncim alatt/szélén eléggé kipirosodott a bőrőm,így már vagy 4 napja kenem előírásnak megfelelően (talán kicsit kevesebbszer) Sudocrem-el. Végülis javult,nem mindig olyan piros,nem is csíp..De mostanában többször cserélek betétet mert szükséges,illatos is. Bár eddig nem volt ilyen problémám a tiszt. betéttel,de nem lehet h ez irritálja a bőrömet??
El fog múlni teljesen a pirosság??
A helyedben nem Sudocrem-et használnék. Tele van olyan anyagokkal,amik allergizálhatnak. Ki mondta,hogy ezzel kend? Használj inkább Alsebor kenőcsöt,bár az sem tökéletes,de recept nélkül sokat nem válogathatsz.
A betéttől simám lehet,akár az anyagától,akár az illatosítótól. Próbálj meg másik fajtát. De mivel a leírásod alapján,nem lehet biztosan megmondani,hogy mitől van nem is tudjuk,hogy mitől fog elmúlni. Tényleg nem ártana orvosnak megmutatni.
Miért?
1. Krónikus gyulladás alakulhat ki.
2. Ha allergia nem ártana kideríteni, mire,hogy el tudja kerülni azt,ami okozza. Nem biztos,hogy a betéttől van. Lehet,hogy a tisztálkodószertől,de annál is lehet,hogy az illatanyagától,lehet,hogy a tartósítószertől, vagy az alapanyagától.
Köszi a válaszokat.
Nem szívesen megyek ezzel orvoshoz,ilyen panasszal még nem voltam és nem is akarok..A Sudocremet nemrég vettem,azért épp ezt mert ez jó piros/száraz/ekcémás/aknés bőrre is..Amúgy senkinek se mondtam el h nekem ilyen problémám volna,még anyukámnak se mert ez nekem annyira kellemetlen,és akkor lehet h ő is el akarna vinni orvoshoz..
De amúgy semmiség az egész..Mondom,már nem igazán piros,nem is csíp pedig eleinte eléggé csípett!
Szóval szerintem mostanában az is lehet h csak kidörzsölte a wc papír,lehet h nem is a betéttől van mert már vagy 1 éve ugyanilyen betétet használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!