Miért jött meg ebben a hónapban kétszer is a menstruációm?
Figyelt kérdés
Már két hónapja elég furán van menzeszem, az időtartama a régi, de sokkal kevesebb jött, és inkább barnás. A mostani 15-én múlt el, tegnap meg ma nagyon fájt a derekam, a hasam görcsölt, magyarán olyan tüneteket produkáltam, mint mielőtt megjön. Pár órája meg is jött, azt gondoltam, hogy végre rendesen, és nem aggódtam, mert úgy gondoltam, hogy most távozik az, ami nem tudott pár nappal ezelőtt. De ez is ugyan olyan, barnás, és nagyon kevés. Nem rég voltam nőgyógyásznál, talán a hónap elején... Nem vett észre semmit, feleslegesen meg nem akarok visszamenni, és 6-7000 forintot kiperkálni, ha nem muszáj. Úgyhogy ha valakinek volt hasonló "élménye", akkor örülnék, ha megosztaná, és azt is, ha esetleg tudja, hogy mitől van.
Előre is köszönöm!
2013. dec. 20. 21:15
1/2 anonim válasza:
December van! Minden nőnek/lánynak kétszer jött meg a 'mikulás' :DD
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt a nagy bölcsességet... Köszönöm!
2013. dec. 21. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!