Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Norcolut szedése után megjött...

Norcolut szedése után megjött a menstruációm, a következő hónapban megint késik. Terhes nem vagyok. Soha nem lesz már normális? Többi lent

Figyelt kérdés
Terhes nem vagyok, fél éve nem élek szexuális életet.2 évig szedtem fogamzásgátlót, utána a megvonásos vérzés megjött. A következő elvileg "normális" vérzés késett 10 napot. Rögtön elmentem nőgyógyászhoz, aki Norcolutot írt fel.A Norcolut szedése után megint megjött, ami persze csak "mesterségesen" kiváltott vérzés. Most kellene megjönnie "normálisan", de megint késik 10 napja. A nőgyógyász 1 hónapja csinált ultrahangot is, és szervileg egészséges vagyok. Most gondoltam várok még 1 hónapot, ha már 2-szer elmarad, akkor talán lát valami elváltozást az ultrahangon. Tudom, hogy a hormonháztartás ilyenkor felborul, de már soha nem fogok menstruálni?? Kétségbe vagyok esve, ha helyrejönnék soha nem szednék már fogamzásgátlót. Előtte normális 28 napos pontos ciklusaim voltak. 23/L
2012. szept. 14. 22:24
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem értené abbahagytam a fogamzásgátlót, mert nem volt már szükségem rá és azóta tartok itt :(
2012. szept. 14. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a nőgyógyászt, mert azok csak szórakoznak a megvonásos vérzés "csinálással", menj el endokrinológushoz.
2012. szept. 14. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem is endokrrinológushoz menj,én is odamegyek,mert a nőgyógyász csak tablettákat akar belém tömködni,mert nekem 6 hónapja nincs rendes menstruációm,én sem élek szexuális életet
2012. szept. 15. 07:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyelőre várj 3 hónapot lehet magától is rendeződik, csak idő kell hozzá.

Ha nem jön helyre 3 hónap alatt, akkor menj vissza a dokihoz, de jobb, ha endokrinológust keresel.

2012. szept. 15. 08:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is úgy gondoltam várok még, hátha rendeződik, de ha nem akkor tényleg elmegyek egy endokrinológushoz.
2012. szept. 15. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5 honapig nem jott meg miutan abbahagytam a fogamzasgatlot. Aztan helyreallt minden. Mukodok.
2012. szept. 17. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor még van remény :)Jártál valamilyen orvoshoz vagy magától rendbejött?
2012. szept. 17. 23:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Voltam dokinal, de nem adott semmit. Vagyis meg 2 honapnyi idot, hogy kezeljen. Szerencsere megjott addigra.
2012. szept. 18. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok.

Nogyogyasznal voltam. Nalunk bena az endokrinologus is. De a endokrinologushoz mennek a helyedben.

2012. szept. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!