Mitől lehet fertozesem?
Figyelt kérdés
Vajon mitol lehet fertozesem? Igazabol nem tudom.. de en ugy erzem hogy az van.. ott lent. Es nagyon rossz erzes. De mitol lehetett? Nemvoltsm uszodaba es semmi ilyesmi.2013. dec. 18. 20:07
11/17 A kérdező kommentje:
Mert milyen egyeb panaszok lehetnek meg?
2013. dec. 22. 14:11
12/17 anonim válasza:
Ha lesznek érezni fogod és zavarni is fog. Viszketés,szag.
13/17 A kérdező kommentje:
eléggé zavar és kb olyan 3 napig szaga is volt..
2013. dec. 22. 19:24
14/17 anonim válasza:
Akkor menj orvoshoz. Kizárólag ő fog tudni biztosat mondani ill. kigyógyítani. Van olyan fertőződés, aminek direkt rosszat tesznek a tejsavas készítmények (beleértve az előző hozzászólásokban említett Génia kúpot), ezt nőgyógyász mondta nekem egy ilyen fertőzésnél, szal jobb, ha nem próbálod házilag kezelni. Menj el még holnap, mert utána már csak az ünnepek után lesz orvos.
15/17 anonim válasza:
Amúgy esküszöm nem értem, több napja itt panaszkodsz, miért nem lehetett ez idő alatt orvoshoz menni vagy tenni valamit? Magától nem fog elmúlni, azt elhiheted.
16/17 A kérdező kommentje:
De
2014. ápr. 1. 15:13
17/17 anonim válasza:
Vártál három hónapot? Édesem, simán lehet, hogy kezelés nélkül már átment szubakut vagy krónikus szakaszba. Fogsz te még ezzel szívni, kislány. Mi előre szóltunk. Aztán majd nagyokat csodálkozol, hogy miért nem jön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!