Menstruáció alatti hasmenésre is jó a hasfogó (Lopedium)?
Figyelt kérdés
Egyébként hatni szokott.2013. dec. 18. 19:12
1/5 anonim válasza:
Ne gyógyszerekkel mérgezd magad, gondolkodj! Nekem a tejtermékek teljes kizárása az étrendemből megoldotta minden menstruációs fájdalmam. Görcsölni se szoktam, fejem sem fáj már, szinte meg sem érzem. (Glutén és laktózmentes táplálkozás, semmi agyonrafeldolgozott színezékekkel, adalékanyagokkal teli kaja, semmi szénsavas-édesítőszeres üdítő, no fehér cukor)
Gyógyszerek csak tüneteket kezelnek és többet árt mint használ.
2/5 A kérdező kommentje:
Holnap buszozok, azért akarok gyógyszert bevenni. A tejtermékekről nem fogok lemondani, érzékeny sem vagyok rájuk.
2013. dec. 18. 19:33
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó kell hogy legyen, általában a bélmozgást lassítják ezek. Ne vegyél be nagyon nagy adagot.
4/5 A kérdező kommentje:
Max. kettőt szoktam bevenni.
2013. dec. 18. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!