Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S Fejfájás, hányinger...

Kiss Anikó Anna kérdése:

S. O. S Fejfájás, hányinger terhességhez utal?

Figyelt kérdés

1 éve elvetéltem (Spontán) azóta sem sikerül teherbe esnem

Lehet azért vannak ezek a tünetek mert, 4 napja csinálom a szobabiciklizést (mellette Diétázom) vagy esetleg mert terhes vagyok ? De ebben a hónapban meg jött rendesen, mert mikkor én elvetéltem akkor alig , akart meg jönni. de most már 2-3 hónapja rendesen meg jön csak 1-2 napot késik (De az nem gond) Sztem

(Férjemmel nem védekezünk)vagy azért is lehet ez a tünet mert pete érésem van ??? ma és tegnap tegnap óta fáj csak a fejem de a hányinger , ma kezdödöt

Köszönőm ha írtok

2013. dec. 18. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Szeretnél babát?

2. Tervezitek?

Ha az első kettőre igen a válasz, akkor étkezz egészségesen, de ne diétázz, mert pont a terhesség előtt hiánybetegségekhez vezethet.

3. A terhesség első jele a menstruáció kimaradása. Nagyon ritka esetben a terhesség esetén is megjöhet a menzesz szerű vérzés, de ez igen ritka.

4. A terhesség eldöntésére a terhességi teszt alkalmas, ami a (nem) várt menstruáció napjától már használható. Tehát, ha mondjuk december 10-én kell megjönnie, akkor aznap már lehet tesztelni.

5. A terhességi tünetek csak pár héttel később jelentkeznek, nem a nem várt menzesz idején. Ez összefüggésben van a magzat által termelt HCG hormonnal.

A teendő: Ha most menstruáltál, akkor a következő menzesz kimaradásának első napján tesztelj. Addig pedig vigyázz magadra és ne diétázz, hanem szedj folsavat.

2013. dec. 18. 12:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen szeretnénk babát a férjemmel.
2013. dec. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!