Ob tampon mini mennyibe kerül, nem kezdhetem normállal?
Persze.
De ugye tudod, hogy a tamponok használata milyen nőgyógyászati panaszokat, gyulladásokat és ennek következményeként műtéteket jelentenek?
Kezdhetsz normállal :)
Különben első válaszolóra ne hallgass, anyum 30 éve használ tampont, és makk egészséges :) Tampon-ellenes az első.. :)
Kezdd azzal, de mikor már a mennyisége kevesebb, térj át a minire.
EGyébként én nem a felhelyezéstől tartanék a helyedben, hanem a később összeszedett fertőzésektől, amit a tamponok beléd jutott darabkái okozhatnak.
Hát próbáld ki, aztán úgy is te döntesz.
kezdheted normállal is, énis azzal kezdtem. főleg ha már használtad magad odalenn:D
több mint 10 éve használok tampont, de még egy hüvelygombám sem volt sohasem, nehallgass azilyen tamponellenzőkre.
Próbáld minivel aza a biztos!
Am én sem értem ezt a tampon ellenességet még amikor nem is használtam tampont akkor is volt gombám. A lényeg az mint már előttem is írták hogy alaposan kezet kell mosni előtte és utánna is.
Am sztem ha koszos kézzel a betéthez nyúlsz attól is kaphatsz bacikat.
összegezve a lényeg a megfelelő higiénia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!